Petra Bouwmans klinisch psycholoog-psychotherapeut (1960) is in 1989 afgestudeerd in Klinische en Gezondheidspsychologie aan de Rijksuniversiteit te Leiden.
Na haar studie heeft ze de postdoctorale opleiding voor Klinisch psycholoog/Psychotherapeut gevolgd. Ze heeft zich gespecialiseerd in Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie, Aandachtsgerichte Therapie, EMDR en Sensorimotor Psychotherapie. Petra behandelt angst-, depressieve- , lichamelijk onverklaarbare klachten en trauma gerelateerde problematiek. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek en diagnostiek en behandeling van ADHD en autisme bij volwassenen. Ze is aangesloten bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie als supervisor en leertherapeut. Als docent verzorgt Petra regelmatig de basisopleiding Cognitieve Gedragstherapie voor afgestudeerde psychologen.

Registraties:

Klinisch Psycholoog (BIG-nummer 39046198125) en Psychotherapeut (BIG-nummer 59046198116).

Lidmaatschap beroepsverenigingen:

Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP), Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCt), de Landelijke vereniging van vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) , de Federatie van Gezondheidspsychologen en Psychotherapeuten, de Vereniging EMDR Nederland, Vereniging voor Schematherapie en het Kennisnetwerk ADHD.

KvK nummer: 58566066
AGB-code praktijk: 94055154
AGB-code persoonlijk: 94001047

Petra biedt zorg aan in de Generalistische Basis-GGZ (GB-GGZ) en de Gespecialiseerde GGZ (GGGZ). Petra heeft met alle zorgverzekeraars een contract.

Bekijk het kwaliteitsstatuut van Petra.

Bekijk het privacystatement van Petra.

Aanmelden?